ΑΠΟΤΡΟΠΗ γαλαξιακά ηλεκτρικών σεισμών - ηφαιστειακών χειμώνων - νέας παγετώδους περιόδου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ στο τέλος! NEA: http://www.global-providence.info NEW VIDEO! PDF-Eλληνικά

ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΗ ΤΩΡΑ μια ταχεία αντιστροφή των γήινων ηλεκτρομαγνητικών πόλων! https://www.youtube.com/watch?v=kEEm2aLwqDQ


Δείγματα ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ηλεκτρικών ακραίων καιρικών φαινομένων-σεισμών, στο τέλος τής αρχικής σελίδας! ΝΕΩΤΕΡΑ στα ελληνικά: http://www.global-providence.info/?q=el/news.

Για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ έκρηξη όλης της Φουκουσίμα και αφανισμό τής ανθρωπότητας!

Οι ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ εμποδίζουν την ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ για τους σεισμούς! 6,4 ρίχτερ στη Δ. Κρήτη, μέσα στις ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, όπου υπάρχει μαζική διέγερση ατμόσφαιρας/ζώων!!! Βοηθείστε να εκπαιδευτούν όλοι στα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ προσεισμικά σημάδια, παρακάτω σ' αυτή τη σελίδα!

Γαλαξιακός ηλεκτρισμός πριν από τα 6,1ρίχτερ και τους μετασεισμούς στην Κεφαλονιά. Τα [ΕΛΕΓΞΙΜΑ] ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ρυθμίζουν το κλίμα:  http://www.nature.com/ngeo/journal/vaop/ncurrent/full/ngeo2098.html.

Η σχέση Γαλαξία-ηλιακών κηλίδων-κλίματος βρέθηκε!

Το τεράστιο ηλεκτρικό κέντρο-μάγναστρο του Γαλαξία εκπέμπει ηλεκτρισμό προς όλα τα άστρα [Eatough R. P. et al]. Στο ηλιακό μας σύστημα, κυρίως ο Δίας και δευτερευόντως οι άλλοι πλανήτες περιοδικά εκτρέπουν αυτόν τον ηλεκτρισμό από την πορεία του προς τον ήλιο, προκαλώντας στον ήλιο ελάχιστο κηλίδων και στη Γη μεγαλύτερη ατμοσφαιρική και μαγματική διέγερση: περισσότερους κεραυνούς [Gurevich A.] (και ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, δηλαδή ΧΩΡΙΣ σύννεφα), καταιγίδες, σεισμούς [Simpson J., Jain R.] και ηφαιστειακές εκρήξεις-νεφοκάλυψη-παγετώδεις [Ebisuzaki et al], όλα ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΑ με κατάλληλα ΠΛΕΓΜΑΤΑ πάνω από ενεργούς κρατήρες και πάνω από τον ισημερινό, από όπου εισέρχεται ο περισσότερος γαλαξιακός ηλεκτρισμός στη Γη.

Η αιτία που ο κύκλος των ηλιακών κηλίδων κρατά κατά μέσο όρο 11 χρόνια, είναι ότι η φόρτιση-εκφόρτιση του Δία κρατά όσο η περιφορά του γύρω από τον ήλιο [Efthimiu], και εξαρτάται από τη θέση των άλλων πλανητών [Wilson I. R. G.].

Για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ έκρηξη όλης της Φουκουσίμα και αφανισμό τής ανθρωπότητας!

Είμαστε ΟΛΟΙ υποψήφιοι ΑΣΤΕΓΟΙ λόγω σεισμών - (ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΩΝ) ηφαιστειακών εκρήξεων και αδυναμίας ανοικοδόμησης, άρα, αντί για κατευθυνόμενη μοιρολατρεία, χρειαζόμαστε ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟ και ΠΡΟΝΟΙΑ!!!

http://www.mediafire.com/view/3mbp5fdsi9xw32r PDF- ελληνικά & BINTEO. BINTEO2.

Σε συνέντευξή του ο καθηγητής Khalilov (που ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ 88 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ χώρες ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ για το μεγασεισμό στην Ιαπωνία τον Μάρτιο οτυ 2011), υποστήριξε* την πρώτη φορά παγκόσμια διατυπωμένη θέση μας, ότι το κλίμα των πλανητών ρυθμίζεται από τον [ΕΚΤΡΕΨΙΜΟ] γαλαξιακό ηλεκτρισμό. Μιας και ανάλογη διακριτική υποστήριξη δίνεται και από τον κορυφαίο αστροφυσικό-κλιματολόγο P. Corbyn, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η ανοιχτή υποστήριξη και των προτάσεων ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων-νεροποντών-πλημμυρών-λιμών. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της ερμηνείας μας για το γαλαξιακά-ηφαιστειακά ρυθμιζόμενο κλίμα:
http://www.gfz-potsdam.de/portal/gfz/Public+Relations/Pressemitteilungen/aktuell/121016_PolarReversal?template=gfz .

BBC: REAL risk of a new [volcanic-AVERTABLE] Little ice-age! Κίνδυνος νέας [ηφαιστειογενούς-ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΗΣ] παγετώδους!

Δήμαρχος Λονδίνου: "Μήπως ξεκίνησε νέα παγετώδης;" www.climatedepot.com/a/19297/London-Mayor-Boris-Johnson-Its-snowing-and-it-really-feels-like-the-start-of-a-mini-ice-ageVIDEO-english. VIDEO-francaisCENTENARIAN mutual-aid-clarity! ΑΙΩΝΟΒΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Επειδή όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να τιναχτεί από νέο σεισμό ΟΛΗ η Φουκουσίμα με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα μέσα σε λίγες ημέρες, ΕΠΕΙΓΕΙ να πιέσουμε διεθνώς ώστε να αποφασιστούν ΑΜΕΣΑ οι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ενέργειες ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ παγκόσμιου ολοκαυτώματος. http://thewatchers.adorraeli.com/2012/12/20/15-signs-that-the-ring-of-fire-is-waking-up-as-we-head-into-2013. Παράλληλα ΚΑΙ τα σύννεφα προκαλούνται από γαλαξιακό ηλεκτρισμό που διεγείρει υδρατμούς-μάγμα-ηφαιστειακή σκόνη.

*Νow, thanks to the involvement of scientists from other fields of science including biology and astrophysics in preparations for the report, it has become apparent that the currently observed events are of galactic scale and are directly related to THE POSITION OF THE SOLAR SYSTEM IN OUR GALAXY, the Milky Way. It is this position that has a major impact on the formation of geological megacycles during which planet-scale biodiversity change is observed. http://arknow.net/site/202/f/2737#.T9sNMJjF-So

ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ γαλαξιακός ηλεκτρισμός στέλνει τους κεραυνούς (και  εν αιθρία=ΧΩΡΙΣ σύννεφα):

“The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere’s electrical breakdown. But cosmic rays can play a surprising role in the drama of lightning”: A. V. Gurevich and K. P. Zybin, Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning.

http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf.

Σε ΠΟΛΛΟΥΣ λαούς η φράση έπεσε κεραυνός 'εν αιθρία' (ΧΩΡΙΣ σύννεφα), αποδείχτηκε ότι ξεκίνησε από πανάρχαιες παρατηρήσεις ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των κεραυνών έρχεται από το γαλαξία και τον ήλιο, ενώ τα σύννεφα είναι απλώς βολικοί αγωγοί.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ την προσπάθεια μετριασμού ή και ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών (όπως αυτός που ενδέχεται να ανατινάξει ΟΛΗ τη Φουκουσίμα, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, μέσα σε λίγους μήνες...), καλώντας εθελοντές να μετρήσουν το ραδόνιο, δηλ. πόσο διεγερμένα είναι τα κοντινότερα ρήγματα.

ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ* ηλιακός ηλεκτρισμός (επηρεαζόμενος από τον Γαλαξία) προκαλεί τους σεισμούς

[DIVERTΑBLE] Solar flares trigger earthquakes

Jain, R., Physical Research Laboratory.

EACH of the 682 >4.0 earthquakes under study was preceded by a solar flare of B to X class by 10-100 hrs.

adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J.

ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ* γαλαξιακός ηλεκτρισμός προκαλεί τις ηφαιστειακές εκρήξεις:

Explosive volcanic eruptions triggered by [rising now but DIVERTΑBLE] cosmic rays

Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine

sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966.

Η Βρετανία ΤΡΕΜΕΙ ξέσπασμα ηφαιστειακού χειμώνα (που γίνεται συνήθως σε 3-6 μήνες), και μάλιστα από το ηφαίστειο της Σαντορίνης!... Sun’s bizarre activity may trigger another ice age, says Irish solar scientist:
Solar activity has been falling steadily since mid-1940s, a change that in the past triggered a 300-year-long mini ice age. http://iceagenow.info/2013/07/sun%e2%80%99s-bizarre-activity-trigger-ice-age-irish-solar-scientist/

Ενώ αμερικανός γερουσιαστής ΤΡΕΜΕΙ έκρηξη ΟΛΗΣ της Φουκουσίμα: http://www.wyden.senate.gov/news/press-releases/after-tour-of-fukushima-nuclear-power-station-wyden-says-situation-worse-than-reported.

Οι σεισμοί κοντά στη Φουκουσίμα, μπορεί να την ανατινάξουν όλη, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, αν δεν ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για ΑΜΕΣΗ και ΑΣΦΑΛΗ απομάκρυνση του ραδιενεργού υλικού! OCCUPY and CLOSE  ALL DEADLY REACTORS !!!

αγγλικά: δείτε στην αρχική σελίδα - http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com.

Αρκετές μελέτες από τη δεκαετία του 1970 δείχνουν έναν συσχετισμό ανάμεσα στους αδύναμους ηλιακούς κύκλους και την αύξηση δραστηριότητας μάγματος και ηφαιστείων. Τα σημερινά δεδομένα δείχνουν όχι μόνο έναν πολύ αδύναμο ηλιακό κύκλο (επειδή μερικοί πλανήτες παρεμβάλλονται και εκτρέπουν προς τους ίδιους το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που έρχεται από το κέντρο τού Γαλαξία), διέγερση του μάγματος, αύξηση σεισμών – ηφαιστειακών εκρήξεων- νεφοκάλυψης – νεροποντών - πλημμυρών, αλλά και ότι πιθανότατα οι επόμενες δεκαετίες θα είναι χειρότερες, αν, μάλιστα, συνεχιστεί η ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ των μιμητών των αλληλομισούμενων Κάιν-Άβελ, οι οποίοι ξεκίνησαν τους πρώτους πολέμους στην ιστορία, ανταγωνιζόμενοι στην αποδάσωση, μετά από σειρά ηφαιστειακών χειμώνων: http://www.orgonelab.org/saharasia_gr.htm). Ο Αρχιμήδης, συνεχιστής τού Μεγάλου Ηράκλειτου (:'τα πάντα οιακίζει=διευθύνει κεραυνός'=γαλαξιακός ηλεκτρισμός), έφτιαξε ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ* με τον οποίο έβρισκε τις θέσεις των ΠΛΑΝΗΤΩΝ, οι οποίες επηρεάζουν την ποσότητα του γαλαξιακού ηλεκτρισμού που διεγείρει το μάγμα.
*Cicero, De re publica 1, XIV http://oll.libertyfund.org/index.php?option=com_staticxt&staticfile=show.php%3Ftitle=546&layout=html, latin: http://www.thelatinlibrary.com/cicero/repub1.shtml.

Τελευταία φορά με παρόμοια κατάσταση στο ηλιακό σύστημα ήταν ο 18ος αιώνας: το 1809-20 ξέσπασε  παγκόσμια καταστροφικός 10ετής ηφαιστειακός χειμώνας, αρχικά από άγνωστο, προς το παρόν ηφαίστειο το 1809, και το Ταμπόρα το 1815 στην Ινδονησία, όπου τώρα ‘βράζουν’ αρκετά άλλα ηφαίστεια... Άλλη μια περίοδος ψύξης μικρότερης έντασης συνέβη μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα, το 1883.
Οι ηφαιστειακοί χειμώνες, είναι ΣΥΧΝΟ φαινόμενο (που συνέβαλε στη μεγάλη  ιάρκεια της πρόσφατης Μικρής Παγετώδους 1300-1900), αλλά καθόλου συζητημένο, καθώς λίγοι ενημερώνουν ότι όταν κάνει κρύο ή και χιονίζει ξαφνικά το καλοκαίρι οφείλεται σε μια ηφαιστειακή έκρηξη στην άλλη μεριά της Γης. Πάντως, 3.650 χρόνια πριν, οι ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΙ αρχαίοι Θηραίοι γλίτωσαν τόσο από τους μεγάλους σεισμούς, όσο και από την έκρηξη και τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα, που ισοπέδωσε παγκοσμίως την ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ-ΕΥΑΛΩΤΗ γεωργία.

Πρώτα προτείνεται το σχέδιο 'Ήφαιστος': μια δοκιμή με ένα κατάλληλο ηλεκτρικό πυράντοχο κάλυμμα ή πλέγμα κρατημένο με ζέπελιν, μερικές εκατοντάδες μέτρα πάνω από το πιο ενεργά ηφαίστεια, για να εμποδίσει τα γαλαξιακά μιόνια να φορτίσουν το μάγμα και την ηφαιστειακή στάχτη να φτάσει απο την ατμόσφαιρα στη στρατόσφαιρα, και ως εκ τούτου να σκεπάσει όλη τη Γη, με προβλέψιμες καταστροφικές συνέπειες, παρόμοιες με εκείνες των ηφαιστειακών χειμώνων που προκάλεσαν την κατάρρευση των Μάγιας, Αζτέκων και Ίνκας με κανιβαλισμό...

Δεύτερη σειρά ενεργειών που απαιτούνται είναι η αποκέντρωση όλων των σημερινών βαβυλώνων, σε αυτάρκη χωριά, και η αναδάσωση ΟΛΩΝ των άδενδρων τόπων, ακόμα και των  αποδασωμένων πεδιάδων, ώστε να υπάρχει φαγητό και ξυλεία στην περίπτωση των χειρότερων σεναρίων. 

 Αρχική σελίδα: http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com.

EXCELLENT-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ-Electric Earth, Electric Weather https://www.youtube.com/watch?v=jqIo4WJJL90.  Ηφαιστειακές πληγές-VOLCANIC WINTER plagues: http://bible-exodus.narod2.ru/articles/plagues/the_10_plagues_of_egypt_en.html. http://notrickszone.com/2013/03/25/flagship-daily-die-welt-stuns-germany-scientists-warn-of-ice-age-cites-new-peer-reviewed-russian-study

Spreading soot over rising glaciers melts them: How soot killed the Little Ice Age : Nature News

http://www.nature.com/news/how-soot-killed-the-little-ice-age-1.13650

Οι 3 αποσιωπημένες μέθοδοι πρόγνωσης σεισμών
(http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika)
Ο κύριος ερευνητής Σεισμολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, δρ Γεράσιμος Χουλιάρας, σε συνέντευξή του επισημαίνει ότι: "Στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία, υπάρχουν αρκετές πετυχημένες προγνώσεις όλων των κατηγοριών άμεσης, βραχείας, μέσης και μακράς διάρκειας". 
http://www.zougla.gr/sismoiblog/article/prognosi-sismon-ke-antisismiki-prostasia
Οι αλαζόνες μοιρολάτρες εμποδίζουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΝΟΙΑ, για να μην παραδεχτούν ότι είναι και αυτοί υποψήφιοι άστεγοι σε περίπτωση όχι μόνο μεγάλων σεισμών στην περιοχή τους, αλλά και από έκρηξη σε ραδιενεργοκτόνο σταθμό σε άλλη χώρα, όπως συνέβη μετά τις εκρήξεις στη Φουκουσίμα το 2011, που ήδη έχουν ξεκινήσει να αποδεκατίζουν την Ιαπωνία...
1. Η πιο εύκολη και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ μέθοδος πρόγνωσης (που χρησιμοποίησε και ο καθηγητής Τσελέντης για να προβλέψει το σεισμό στην Καλαμάτα το 1976, και όπως προκύπτει από την έγκαιρη εκκένωση του Χάιτσενκ στην Κίνα το 1975, αλλά και από την επίσης σωστή πρόβλεψη στο γειτονικό Τάνγκσαν την επόμενη χρονιά, που, λόγω εσωτερικών διαμαχών, δεν ακολουθήθηκε από εκκένωση: 700.000 θύματα...

Αλλά οι ανθρωποθυσίες ΔΕΝ έσωσαν τον Μάο, όπως ΔΕΝ έσωσαν φαραώ, Ρωμαίους, κανίβαλους Μάγιας- Αζτέκους - Ίνκας), είναι η παρατήρηση μαζικής ηλεκτρικής διέγερσης ζώων - ατμόσφαιρας, η οποία συνοψίζεται εκπληκτικά στα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία τού κορυφαίου Ιάπωνα φυσικού Μ. Ικέγια, τα οποία διατίθενται στο διαδίκτυο (http://motoji-ikeya.jpn.cx/quakesandpets/index.html), το ένα ΚΑΙ στα ελληνικά, από το οποίο συνοπτικά:

Πρόδρομα φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετές ώρες ή ημέρες πριν από τους σεισμούς
-Φώτα στην ατμόσφαιρα, σύννεφα ή ομίχλη, κίτρινος ουρανός ή κόκκινο φεγγάρι, που λόγω σύγχυσης με τα αεροπλάνα, αποκαλούνται “UFO”.
-Ζώα που φεύγουν από την περιοχή τού επικέντρου, ανήσυχα, ακόμα και μερικά που βγαίνουν ξαφνικά από χειμερία νάρκη. Στην Άκουιλα το 2009, οι βάτραχοι έφυγαν 5 μέρες πριν από το σεισμό, αλλά οι υπηρεσίες ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ, ενώ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ... Επτά από τους ανευθυνο-υπεύθυνους καταδικάστηκαν σε μεγάλες ποινές φυλάκισης.
-Φυτά που ανθίζουν εκτός εποχής ή κλείνουν τα φύλλα τους ή μαραίνονται.
-Ηλεκτρικές συσκευές δυσλειτουργούν, ανοιγοκλείνουν μόνες τους ή κάνουν περίεργους θορύβους.
-Ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα στη γη, ξαφνικοί πονοκέφαλοι, υπόκωφοι θόρυβοι, ανύψωση στάθμης νερών.
-Αλλαγές στη θερμοκρασία πηγών/πηγαδιών.
2. Τα τελευταία χρόνια τόσο από τη ΝΑΣΑ όσο και από άλλους σχετικούς φορείς, έχει ανακοινωθεί ότι δορυφόροι καταγράφουν έντονη φόρτιση της ιονόσφαιρας πριν από δυνατούς σεισμούς (ενδεικτικά:http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J), αλλά η παθολογική μοιρολατρεία δεν αφήνει ακόμα το μυαλό των αλαζόνων να καταλάβει ότι άλλη μια (αποτρέψιμη) συμφορά, όπως εκείνη των πολλαπλών εκρήξεων στη Φουκουσίμα το 2011, μπορεί να αφανίσει ΟΛΗ την ανθρωπότητα...
3. Στο διεθνές συνέδριο Geocataclysm, προτάθηκε, παράλληλα με τις προαναφερόμενες μεθόδους, να γίνεται συνεχής μέτρηση της ηλεκτρικής φόρτισης των ρηγμάτων και των ηφαιστειακών κρατήρων, ώστε, σε περίπτωση επικίνδυνης αύξησής της, όχι μόνο να εκκενώνονται έγκαιρα οι γύρω περιοχές, αλλά να προλαβαίνουμε ακόμα και να εμποδίζουμε φόρτιση της περιοχής με κατάλληλες ηλεκτρικές ασπίδες πάνω από ενεργά ρήγματα-κρατήρες. Όταν η φόρτιση γίνεται στη θάλασσα, τότε τα ψάρια εγκαταλείπουν την περιοχή. Εκεί οι εκφορτιστικές ασπίδες θα τοποθετούνται σε καράβια ή πλωτήρες.
 

Οι δυνατοί σεισμοί ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, ακριβώς γιατί το μάγμα φορτίζεται επί μήνες από τον ουρανό και κατά διαστήματα εκφορτίζεται:

There are ALWAYS precursors before ALL big quakes (Osaka university prof. M. Ikeya: http://motoji-ikeya.jpn.cx/quakesandpets/index.html). They are always hushed-up by mandarins, just to keep people fatalist. The more people learn about it, the wider mutual-aid becomes: just share these videos, where M(B) is written in the 5th paragraph: http://motoji-ikeya.jpn.cx.

Αρχική σελίδα: http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, αν και οι άλλες σημαντικές πηγές γαλαξιακού ηλεκτρισμού, το γαλαξιακό κέντρο και ηλεκτρικές εκρήξεις σουπερνόβα, ΔΕΝ εποπτεύονται...  SECOND SUCCESSFUL FORECAST

http://thewatchers.adorraeli.com/2013/12/10/large-eruption-of-sinabung-sends-ash-plume-12-km-into-the-air/

http://thewatchers.adorraeli.com/2013/12/10/tropical-cyclone-madi-headed-for-landfall-in-southeastern-india/

5,9R Kurilsk AND http://thewatchers.adorraeli.com/2013/12/08/another-episode-of-strong-explosive-activity-at-kliuchevskoi-kamchatka/

http://endtimeheadlines.wordpress.com/2013/12/08/snow-falling-in-australia-in-summer/

THIRD FORECAST.

ΘΩΡΑΚΙΣΗ της Γης για εκτροπή τού γαλαξιακού ηλεκτρισμού (κοσμικών ακτίνων) που διεγείρει ατμόσφαιρα-μάγμα, προκαλώντας ηφαιστειακές παγετώδεις περιόδους - αντιστροφή των μαγνητικών πόλων

και για να αποφευχθεί παγκόσμια κανιβαλική κατάρρευση!

Η ΝΑΣΑ μόλις ανακοίνωσε [1] ότι η ανθρωπότητα γλίτωσε τεράστια καταστροφή τον Ιούλιο του 2012, από ηλιο-ηλεκτρική υπερ-

καταιγίδα που κατευθύνθηκε μακριά από τη Γη... Παράλληλα, παλμοί που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από το τεράστιο ηλεκτρο-

μάγναστρο (magnetar) στο ηλεκτρικό κέντρο τού Γαλαξία μας, επιβεβαίωσαν ότι το κέντρο τού Γαλαξία δημιουργεί ένα ισχυρό

ηλεκτρομαγνητικό πεδίο [1a- Kennea JA , Κ. Κ. Mori , Shannon RM et al, 2- Guo Y.], που βρήκε και ο δορυφόρος IBEX της NASA [3].

Αυτός ο ηλεκτρισμός επηρεάζει [4 - Mukherjee S.] το κλίμα της Γης ως εξής:

Tο πείραμα CLOUD στο CERN έδειξε ότι ο ηλεκτρισμός των γαλαξιακών κοσμικών ακτίνων διεγείρει τα ατμοσφαιρικά αερολύματα,

κυρίως ηφαιστειακή σκόνη, μαζί με τους υδρατμούς, παράγοντας τα σύννεφα [5], και, ανάλογα με το βαθμό της διέγερσης, προκύπτουν

ελαφριές βροχές τις θερμές εποχές ή καταιγίδες που εναλλάσσονται με ξηρασίες τις ψυχρές εποχές [6] (όπως η πρόσφατη,

ηφαιστειακή Μικρή Παγετώδης (1258-1900) [7]), oι οποίες διέλυσαν διαδοχικά τους αποδασωτές φαραώ, Ρωμαίους και τους

κανίβαλους Μάγιας, Αζτέκους, Ίνκας... [8] Αυτός ο γαλαξιακός ηλεκτρισμός επίσης :

- προκαλεί τους κεραυνούς (και ΧΩΡΙΣ σύννεφα, δηλαδή εν αιθρία!) (9- Gurevich Α.), που εκτρέπονται από τα αλεξικέραυνα.

- Ο ίδιος γαλαξιακός ηλεκτρισμός, είτε από το ηλεκτρικό γαλαξιακό κέντρο ή από τον ήλιο (10- Simpson J. 1967) ή από οποιοδήποτε

άλλο άστρο, διεγείρει το μάγμα, προκαλώντας τους ισχυρούς σεισμούς (11- Jain , R).

- Ο ίδιος γαλαξιακός ηλεκτρισμός, όταν χτυπά τη λάβα σε κρατήρες, προκαλεί τις ηφαιστειακές εκρήξεις (12- Ebisuzaki Τ. et al)

- Όταν μειώνεται η ένταση του μαγνητικού πεδίου τού ήλιου, μειώνεται και αυτό τής Γης και αυξάνει τους θανάσιμους κινδύνους από

την εισερχόμενη ουράνια ακτινοβολία (13 - Holme Ρ., Palmer D.).

- Ο ηλιακός κύκλος (σήμερα πολύ αδύναμος, όσο και κατά τη διάρκεια της ηφαιστειακής Μικρής Παγετώδους) επηρεάζεται από τις

τροχιές Δία - Γης - Αφροδίτης (14 – Wilson I.R.G), όταν εκτρέπουν τον γαλαξ. ηλεκ/μό προς το μέρος τους & ο ήλιος έχει λίγες κηλίδες.

Προτείνουμε την πρόβλεψη-εκτροπή τού ηλιο-γαλαξιακού ηλεκτρισμού που διεγείρει τη Γη, μέσω ηλ/μαγν. πλεγμάτων πάνω από

ενεργούς κρατήρες, και ψηλά πάνω από τον ισημερινό, μέσω του οποίου ο περισσότερος γαλαξιακός ηλεκτρισμός πλήττει τον πλανήτη

μας, προκαλώντας ηφαιστειακούς χειμώνες (15-16- Miller H. et al - ξεκινώντας, όπως στoυς πρόσφατους, ηλεκτρο-ηφαιστειακούς -

51oC στις ΗΠΑ), τις αντιστροφές των γήινων μαγνητικών πόλων (που μπορεί να συμβούν σε λίγες δεκαετίες: 17- Nowaczyk N.R. et

al), μέσω αλλαγής τής γωνίας πρόσπτωσής του, ενώ : Μια πρόσφατη έκθεση από το Εθνικό Εργαστήριο Oak Ridge των ΗΠΑ (18),

αποκαλύπτει ότι "κατά τη συνήθη διάρκεια ισχύος της άδειας 40 ετών των πυρηνικών σταθμών παραγωγής ενέργειας, ηλιακές

εκλάμψεις έχουν 33 τοις εκατό πιθανότητες να προκαλέσουν μακροπρόθεσμη απώλεια ισχύος [και πυρηνικές εκρήξεις]. Αυτός είναι

ένας κίνδυνος πολύ μεγαλύτερος από τις περισσότερες άλλες φυσικές καταστροφές, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων σεισμών και

των τσουνάμι". *www.washingtonpost.com/blogs/innovations/wp/2014/07/31/extreme-solar-storms-spark-a-need-for-innovation

Οι κορυφαίοι αστροφυσικοί (19– Schatten/Tobiska, Steinhilber/Beer, Kirkby, Livingston/Penn, Lockwood, Svensmark, Abdussamatov,

Corbyn) προβλέπουν ένα πολύ χαμηλό ηλιακό ελάχιστο, παρόμοιο με εκείνη της ηφαιστειακής Μικρής Παγετώδους, όταν «η

ηφαιστειακή δραστηριότητα είναι υψηλότερη σε περιόδους παρατεταμένων ελάχιστων της ηλιακής δραστηριότητας" (20- Střeštík J.,

Casati M.), και "αν είχατε μια μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη αυτού του είδους [καταστροφικής σε παγκόσμιο επίπεδο] σήμερα, οι

επιπτώσεις θα είναι τεράστιες, και λίγοι μήνες μπορεί να μην είναι αρκετοί για να αντιδράσετε" (21- Druitt T. Et al).

Προτείνουμε επίσης παγκόσμια αναδάσωση, για την περίπτωση του χειρότερου σεναρίου και άμεση αντιμετώπιση

ξηρασιών/πλημμυρών. Η ανθρωπότητα πρέπει να δράσει ενωμένη και γρήγορα με την ΑΙΩΝΟΒΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΗΘΕΙΑ!

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

*www.washingtonpost.com/blogs/innovations/wp/2014/07/31/extreme-solar-storms-spark-a-need-for-innovation

1. Παρ΄ολίγο παγκόσμια καταστροφή από ηλιακή υπερ-καταιγίδα: Near Miss: The Solar Superstorm of July 2012 http://science.nasa.gov/sciencenews/

science-at-nasa/2014/23jul_superstorm/. Carrington-class CME Narrowly Misses Earth NASA VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=7ukQhycKOFw

- EVIDENCE FOR A SOLAR FLARE CAUSE OF THE PLEISTOCENE MASS EXTINCTION. Paul A LaViolette

https://journals.uair.arizona.edu/index.php/radiocarbon/article/view/3464/pdf RADIOCARBON, Vol 53, Nr 2, 2011, p 303–323

1a. Ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο κέντρο τού γαλαξία μας. A magnetar at the heart of our Milky Way R. P. Eatough et al

http://www.nature.com/nature/journal/v501/n7467/full/nature12499.html?WT.ec_id=NATURE-20130919

J. A. Kennea et al. Swift Discovery of a new soft gamma repeater, SGR J1745-29, near Sagittarius A*, Astrophysical Journal

Letters 770, L24, 2013 (http://arxiv.org/abs/1305.2128)

K. Mori et al. NuSTAR discovery of a 3.76-second transient magnetar near Sagittarius A*

Astrophysical Journal Letters 770, L23, 2013 (http://arxiv.org/abs/1305.1945)

R. M. Shannon, S. Johnston Radio properties of the magnetar near Sagittarius A*

Monthly Not. Roy. Astron. Soc. (MNRAS) Letters, August 14, 2013 (http://de.arxiv.org/abs/1305.3036)

2. Το γαλαξιακό κέντρο κύρια πηγή κοσμικών ακτίνων. - Yiqing Guo, Zhaoyang Feng, Qiang Yuan, Cheng Liu, Hongbo Hu http://arxiv.org/abs/1101.5192

- Κοσμικές ακτίνες και κλίμα. Prof. Nir Shaviv, http://www.sciencebits.com/CosmicRaysClimate

3. http://www.nasa.gov/content/goddard/ibex-paints-picture-of-magnetic-system-beyond-solar-wind/

4. Cosmic Influence on the Sun-Earth Environment - Saumitra Mukherjee Geology and Remote Sensing, School of Environmental Sciences, Jawaharlal Nehru

University, http://www.mdpi.com/1424-8220/8/12/7736

5. Πείραμα CLOUD: ο σχηματισμός νεφών από τη διέγερση υδρατμών και ηφαιστειακής σκόνης από τις κοσμικές ακτίνες.

http://cloud.web.cern.ch/cloud. - Jasper Kirkby /CERN, Cosmic rays and climate, CERN Colloquium, 4 June

2009. http://indico.cern.ch/getFile.py/access?resId=0&materialId=slides&confId=52576.

-Response of cloud condensation nuclei (> 5 0 n m ) to changes in ion-nucleation Physics Letters A, Volume 377, Issue 37, 8

November 2013, Pages 2343–2347. Henrik Svensmark, , Martin B. Enghoff, Jens Olaf Pepke Pedersen.

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0375960113006294

6. Η ηφαιστειακή έκρηξη που ξεκίνησε τη Μικρή Παγετώδη: “Multidecadal to multi-century scale collapses of Northern Hemisphere monsoons over the past

millennium” by Asmerom et al.: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23716648

7. Source of the great A.D. 1257 mystery eruption unveiled, Samalas volcano, Rinjani Volcanic Complex, Indonesia, September 4, 2013 . Franck Lavignea et al

http://www.pnas.org/content/early/2013/09/26/1307520110.short

- "Climate change on the Yucatan Peninsula during the Little Ice Age". Quaternary Research 63 (2): 109. Hodell D. Et al

8. www.humanities360.com/index.php/could-climate-change-have-destroyed-the-mycenaean-greek-civilization-5447/#sourcesAndCitations

- Volcanic explosion larger than Krakatoa triggers collapse of Bronze age William Ryan of the Lamont-Doherty Earth

Observatory of Columbia University http://geologymuseum.rutgers.edu/downloads/newsletter_-_2005_spring.pdf

Were the Dark Ages Triggered by Volcano-Related Climate Changes in the 6th Century? by Ken Wohletz Los Alamos National Laboratory

http://www.ees.lanl.gov/geodynamics/Wohletz/Krakatau.htm

Dull, R. et al. "Did the TBJ Ilopango, Salvador eruption cause the AD 536 event?".AGU Fall Meeting Abstracts 13: 2370.

http://adsabs.harvard.edu/abs/2010AGUFM.V13C2370D

9. Οι ηλεκτρικές, γαλαξιακές κοσμικές ακτίνες προκαλούν τους κεραυνούς: A. V. Gurevich and K. P. Zybin, Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning.

http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf.

10. H ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί σεισμούς - Simpson J., http://adsabs.harvard.edu/abs/1967E%26PSL...3..417S

11. Οι ηλιακές εκλάμψεις προκαλούν σεισμούς - Jain, R., Physical Research Laboratory.

ΚΑΘΕΝΑΣ από τους 682 >4.0 σεισμούς που μελετήσαμε έγινε 10-100 ώρες μετά από ηλιακή έκλαμψη B ως X τάξης.

http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J

-2011 March 9th ended with a powerful SOLAR FLARE. In addition, on March 10, 2011 around 0630 UT, a CORONAL MASS

EJECTION did strike a glaceing blow to Earth's magnetic field. ww.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News031011-xclass.html

12. Οι ηφαιστειακές εκρήξεις προκαλούνται από κοσμικές ακτίνες: Volcano as a bubble chamber

Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966

13. Severe Space Weather Events: Understanding Societal and Economic Impacts http://www.nap.edu/catalog/12643.html.

Danger of Solar and Cosmic Radiation in Space, Palmer D., http://imagine.gsfc.nasa.gov/docs/ask_astro/answers/980119b.html

- Professor Richard Holme, ΠΡΟΣΟΧΗ στην ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ των μαγνητικών πόλων! http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-

2545465/Forget-global-warming-worry-MAGNETOSPHERE-Earths-magnetic-fieldcollapsingaffect-climate-wipe-power-grids.html.

14. The Venus–Earth–Jupiter spin–orbit coupling model, I. R. G. Wilson, The Liverpool Plains Daytime Astronomy Centre, Gunnedah,

Australia - http://www.pattern-recogn-phys.net/1/147/2013/prp-1-147-2013.pdf

15. Η απότομη αρχή τής Μικρής Παγετώδους έγινε από ηφ. έκρηξη and sustained by sea-ice/ocean feedbacks Gifford H. Miller et

al, GEOPHYSICAL RESEARCH LETTERS, VOL. 39, L02708, 2012 http://www.agu.org/pubs/crossref/2012/2011GL050168.shtml

16. Rutgers: Volcanic explosion larger than Krakatoa triggers collapse of Bronze age. William Ryan of the Lamont-Doherty Earth

Observatory of Columbia University http://geologymuseum.rutgers.edu/downloads/newsletter_-_2005_spring.pdf

17. N.R. Nowaczyk, H.W. Arz, U. Frank, J. Kind, B. Plessen. Dynamics of the Laschamp geomagnetic excursion from Black Sea

sediments. Earth and Planetary Science Letters, 2012; 351-352: 54

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0012821X12003421- www.youtube.com/watch?v=kqWKj824TQc

18. http://www.ibtimes.com/massive-solar-storm-could-cause-catastrophic-nuclear-threat-us-825205#

19. Solar Activity Heading for a Maunder Minimum? Bulletin of the American Astronomical Society, Vol. 35, p.817

http://adsabs.harvard.edu/abs/2003SPD....34.0603S Schatten, K. H.; Tobiska, W. K.

-Steinhilber, F. and Beer, J., 2013, “Prediction of solar activity for the next 500 years” Journal of Geophysical Research: Space Physics, vol. 118, 1-7

http://www.eawag.ch/forschung/surf/publikationen/2013/2013_steinhilber.pdf

-Dr H. Abdussamatov, of R.A.S Pulkovo Observatory predicts COOLING http://www.gao.spb.ru/english/astrometr/index1_eng.html

- Kirkby J.: Cosmic rays and climate, CERN Colloquium, 4 June 2009. http://indico.cern.ch/getFile.py/access?resId=0&materialId=slides&confId=52576.

- Prof. Svensmark H. Head of Denmark Space Center: “global warming stopped and a cooling is beginning” http://wattsupwiththat.com/2009/09/10/svensmarkglobal-

warmingstoppedand-a-cooling-is-beginning-enjoy-global-warming-while-it-lasts/

- Prof. Lockwood et al, The persistence of solar activity indicators and the descent of the Sun into Maunder Minimum [=Little Ice Age

VOLCANIC COOLING] conditions http://www.agu.org/pubs/current/si/links/2011GL049811.pdf

-Drs Matt Penn and William Livingston of the National Solar Observatory: Our data show that there are additional changes occurring in sunspots, independent of

the sunspot cycle, and these trends suggest that sunspots will disappear completely. Such an event would not be unprecedented, since during a famous episode

from 1645-1715, known as the Maunder Minimum, the normal 11-year periodicity vanished and there were virtually no sunspots visible on the solar surface.

http://wattsupwiththat.com/2008/06/02/livingstonand-penn-paper-sunspots-may-vanish-by-2015/

- BBC - Kυριακάτικοι Τάιμς: Η Ευρώπη ίσως μπαίνει σε νέα Μικρή Παγετώδη: http://www.bbc.co.uk/blogs/paulhudson/posts/ Real-risk-ofa-Maunder-minimum-

Little-Ice-Age-says-leading-scientist. - State Meteorological (Met) Office publishes in Nature its prediction that Europe could be facing a return of the Little ice ag

that gripped Britain 300 years ago, causing decades of bitter winters. http://www.thesundaytimes.co.uk/sto/news/uk_news/National/article794416.ece.

- Βρετ. Υπ. Προεδρίας - Κίνδυνος ηφαιστειακού χειμώνα -Britain National Risk Register of Civil Emergencies - Volcanic hazards Risk [=VOLCANIC WINTER]. https://update.cabinetoffice.gov.uk/sites/default/files/resources/CO_NationalRiskRegister_2012_acc.pdf.

- Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τρέμει ηφαιστειακό χειμώνα: http://www3.weforum.org/docs/

20. Jaroslav Strestik, 2003: Possible correlation between solar and volcanic activity in a long-term scale: [cooling clouding]. Η ηφαιστειακή δραστηριότητα είναι πιο υψηλή σε περιόδους χαμηλής ηλιακής δράσης and vice versa. http://adsabs.harvard.edu/abs/2003ESASP.535..393S – Casati M. EGU G.Assembly, 2014

- Drs I. Charvatova, J. Strestik - Geophysical Institute of the Czech Academy of Sciences: "χαμηλή ηλιακή δράση, μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις και χαμηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται τις επόμενες δεκαετίες". http://rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm

21. Nature 482, 7780: Decadal to monthly timescales of magma transfer and reservoir growth at a caldera volcano. T. H. Druitt et al,

http://www.nature.com/nature/journal/v482/n7383/full/nature10706.html

Earth SHIELDING to repel the TRIPLE Damocles sword over us, by diverting the solar-galacti

Ενδεικτική βιβλιογραφία

1. Αριστοτέλης: Περί μακροβιότητος και βραχυβιότητος - http://www.mikrosapoplous.gr/aristotle/mf/peri_makrobiothtos_m.htm

2. I. Metchnikoff: The prolongation of life; optimistic studies (Η επιμήκυνση της ζωής – αισιόδοξες σπουδές) -

http://www.archive.org/details/prolongationofli00metciala

3. Συλλογική εργασία: Αιωνόβιοι του Καυκάσου - http://www.socsci.uci.edu/~cpb/istudies/abkhazia/people.html

4. Κ. Βολίκας: Ανθρώπινη μακροβιότητα - http://helios-eie.ekt.gr/EIE/bitstream/10442/505/10/M01.036.0.pdf

5. Raymond C. Kelly: Warless Societies and the Origin of War (Οι απόλεμες κοινωνίες και η έναρξη των πολέμων) -

http://www.press.umich.edu/titleDetailDesc.do?id=11589

6. P. Eck - L. Wilson, Μηχανισμοί των εξαρτήσεων - http://www.arltma.com/AddictionDoc.htm

7. Συλλογική εργασία: Sleep quality of centenarians: cognitive and survival implications. - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17317480

8. Centenarians Can’t Be Wrong: Healthy Sleep is the Key to Longevity -

http://www.insidershealth.com/newsletter_article/centenarians_can_t_be_wrong_healthy_sleep_is_the_key_to_longevity/4108